top of page
svømmepøl

Konkurrence

I Vest Brøndby rekrutterer og tilbyder vi talenter fra svømmeskolen at tage svømningen til det næste niveau - at dyrke svømning som idræt.

Vi udvikler vores nye konkurrence svømmere fra 7-8 års alderen.

 

Vi har to niveauer
- VEST konkurrence, hvor man starter. Vi har tre konkurrencehold for børn og yngste årgangssvømmere, 

- VG17 er vores eliteprogram. Et startfællesskab med Glostrup Svømmeklub, hvor vi har hold for  årgangssvømmere, junior og senior. 

Vi arbejder langsigtet og har som mål at vores svømmere først skal kunne udleve deres fulde potentiale som sidste års juniorsvømmere i 17-18 års alderen

VEST logo (nyt).png

Børn og Konkurrence 

 

Vi inviterer svømmere ind i konkurrence-afdeling fra vores dygtige svømmeskole., hvor vi udover at lære alle at svømme også har fokus på dem som har talent for svømning.  

V3 - Minitalent
Her starter de nye talenter fra svømmeskolen med 2-3 ugentlige træningspas.
De nye svømmere er typisk omkring 7-8 år gamle. Svømmerne udvikler deres svømning og lærer at dyrke svømning som idræt og sport. Fokus i træningen ligger næsten udelukkende på teknik , Vi anvender leg og sjov i træningen, Svømmerne begynder at deltage i stævner.

V2 - Talent
Er næste udviklingstrin med 3-4 ugentlige træningspas. På dette niveau er svømmerne i gang med alle 4 stilarter og begynder at svømme teknisk sikkert og stærkere. De begynder at deltage i regionale børnemesterskaber udover almindelige stævner

V1 - 1. holdet i Vest Brøndby
Her er svømmerne stadig børnesvømmere.

Holdet træner 5 gange om ugen - også med fysisk træning. Svømmerne begynder at få kravtider til regionsmesterskaber og  østdanske børnemedley stævne.Årgangsmesterskaber.

Holdet er sidste niveau i VEST og svømmernes mål er at nå adgangskravene til eliteoverbygningen VG 17  

VG17 Bred

Overbygningen

Svømmere fra Vest Brøndby og Glostrup Svømmeklub, som opfylder de til enhver tid opstillede kriterier, inviteres til at svømme i VG 17 fællesskabet

H2 - Årgang/junior
Er andetholdet i VG17, hvor svømmerne er årgangssvømmere efter Dansk Svømmeunions regler, samt nogle 1 års juniorsvømmere. Holdet træner 6-7 gange om ugen. Svømmerne er stadig i udvikling både teknisk og fysisk. Svømmernes mål er at opnå kravtider til deltagelse i danske årgangsmesterskaber. VG17's ambition er, at de dygtigste svømmere vinder medaljer og at vores holdkapper ligeledes er med i toppen.

H1 - Elite
Er førsteholdet, hvor svømmerne er junior og seniorsvømmere. Holdet træner op til 9 gange om ugen. Svømmerne er teknisk udviklet og der er et større fokus på fysik, styrke og udholdenhed. Svømmernes mål er at opnå kravtider til deltagelse i danske mesterskaber. VG17 ambition er, at de dygtigste svømmere vinder medaljer og at vores holdkapper ligeledes er med i toppen.

vest--93.png;autorotate=false.png
VG17 Bred
bottom of page