SÅ ER TILMELDING TIL NY SÆSON  - ÅBEN

Hvordan logger jeg ind ?

Første gang du logge ind på din medlemsprofil er det vigtigt, at du kontrollerer dine oplysninger og redigere evt. forkerte oplysninger. Derudover er det vigtigt at du tilføjer dit betalingskort, så fremtidige kontingentopkrævninger kan ske automatisk. Dette gør du under menupunktet Økonomi.

HUSK - Ved tilmelding er det barnet / den unge / svømmerens navn og fødselsdag der skal tastes ind.

Som forældre kan man tilføje sin email og eget mobiltelefonnummer til barnet/svømmerens profil og medlemskab. Så får man beskeder og information fra klubben.

-------------------------------

Vi glæder os til den nye svømme- sæson i VEST Brøndby

1. august 2020

Der er hold til alle fra de yngste børn, teenagere, voksne motionister og kvindehold. Både til dig som skal lære at svømme eller bare vil være endnu bedre.
 
Nyt på programmet er konkurrencelivredning og vi er glade for igen i år at kunne tilbyde undervisning i Vestbadets varmtvandsbassin til de yngste.
 
Vi svømmer i Vestbadet og i Nørregårdshallen i Brøndby, hvor vores dygtige instruktører glæder sig til at tage imod dig ved sæsonstarten fra mandag den 24. august.
 
Vi følger alle retningslinjer fra myndigheder, kommune samt Dansk Svømmeunion i forhold til at undgå corona-smitte. (Covid-19).
 
Find dit favorithold her eller kontakt os for yderligere oplysninger og vejledning på kontakt@vestbrondby.dk
 
Vi glæder os til at se dig til den ny sæson!
 
--------------------------------
 

Vi er kommet godt i gang efter Corona-nedlukningen.

3. august

Det var rigtigt dejligt at komme i vandet igen i juni måned efter måneder uden svømning.

Vi har haft vores konkurrencesvømmere i gang, først i mindre faste grupper og siden hele hold, da retningslinjer fra myndigheder og kommne gav mulighed for det.

Gratis sommersvømning

Vi kunne desværre ikke nå resten af sæsonen for vores skolehold, men da det blev muligt, at hæve forsamlingsgrænsen fra 10 personer fik etableret et antal hold på vores forskellige niveauer: Haletudser, frøer, søheste, guldfisk, delfiner og junior, som fik svømmet i juli måned - uden betaling for medlemmener i 2019/20 sæson.

En del har holdt ferie og ikke alle kunne være med, men for dem som kunne har det været nogle gode, sjove og intensive uger, som virkelig har flyttet både svømmeteknik samt energi og lyst til at svømme hos mange af vores børn.

AQUA CAMP i uge 32

I denne uge er det også lykkedes at etablere en svømme camp efter Dansk Svømmeunions Aqua Camp koncept, hvor et antal børn både svømmer og er aktive med andre lege og bevægelse hele ugen.

Alt er gået godt

Da alt er gået godt ser vi frem til at åbne den nye svømmesæson 2020/21 efter sommerferien, hvor den sidste fase for åbning af Danmark bliver iværksat.

Normalt starter vi konkurrencesvømningen i starten af august og svømmeskolen omkring 1 september, men i år vil vi igang en uge før .

 

-------------------------------------------------

 

Hvordan logger jeg ind ?

 

Første gang du logge ind på din medlemsprofil er det vigtigt, at du kontrollerer dine oplysninger og redigere evt. forkerte oplysninger. Derudover er det vigtigt at du tilføjer dit betalingskort, så fremtidige kontingentopkrævninger kan ske automatisk. Dette gør du under menupunktet Økonomi.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte kontakt@vestbrondby.dk

Er du et nyt medlem kan du følge denne vejledning.

 

--------------------------

 

 

OM SVØMMESKOLEN

I vores svømmeskole har vi siden 1958 leveret en kompetent og effektiv svømmeundervisning.

Vi er mere end et supplement til den offentlige svømmeundervisning. Vi vil arbejde på dit barn vil blive en tryg og sikker svømmer til ferierne og være en god svømmer, når den offentlige svømmeundervisning begynder.
Vores instruktører er uddannet på Dansk Svømmeunions kurser og uddannelser, og genopfrisker hvert år førstehjælp og livredning med aflagt prøver. Vores instruktører er alle nuværende eller tidligere konkurrencesvømmere.

Udover svømmeskole for børn har vi et juniorhold, et familiehold, motionshold for voksne samt hold for kvinder.

Læs mere om vores sæson 2019/20   - TRYK HER

Find det ønskede hold og tilmeld dig i menuen HOLDOVERSIGT

 

 Hold

Aldersgruppe (vejledende)

 

Haletudser

4-7 år Nørregård

5-7 i Vestbadet

Niveau 1

Frøer

5-8 år

Niveau 1 - andet år

Søheste

6-8 år

Niveau 2

 

 

 

Guldfisk

6-10 år

Niveau 3

Delfiner

7-11 år

Niveau 4

J-hold

9-15 år

Juniorhold

Familiehold

4-99 år

Familiehold

Motionshold-1

Motionshold-2-3

18 -> år

16->

Motionshold

Kvindeholdhold 1-2

Teen/Kvinder -3

16 -> år

13->

Kvinder

 

 

 

Klubbens aldersinddeling på diverse hold er en vejledning fra vores side, da der altid vil være svømmere der har færdigheder der svarer til et lavere eller højere niveau end vejlingen siger.

Vi afholder prøver på alle hold i skoleafdelingen to gange pr. sæson – typisk i november og i april. Prøverne tager udgangspunkt i de emner der arbejdes med på de enkelte skolehold, og børnenes prøveresultater vil blive noteret i de svømmebøger som barnet får udleveret af trænerteamet. Her vil I som forældre kunne se hvor langt jeres barn er nået.

Læs mere i vores RØDE TRÅD, hvis du i detaljer vil vide mere om vores undervisning - TRYK HER

Læs nedenfor kort om vores hold – og se nærmere om de tider, steder og andre praktiskoplysninger

Haletudser

Holdene er første niveau i svømmeskolen. Haletudserne er primært for børn i alderen 5-7 år, som er nye i svømmehallen. På holdet arbejdes der hen imod at skabe tryghed og vandglæde med aktiviteter i svømmehallen. Vi starter sæsonen med bælter og vinger i Vestbadet og uden på Nørregård, og minimum en træner er i vandet fra sæsonstart. Al undervisning foregår derudover uden forældre i vandet.

Ved sæsonens afslutning skal svømmerne føle sig trygge ved at opholde sig i vandet, kunne flyde og bevæge sig i rundt i vandet og kunne få hovedet under vand. Svømmerne skal ved egen hjælp kunne komme op af vandet. Vi bestræber os på at børnene skal kunne bevæge sig i vandet uden redskaber. I undervisningen indgår introduktion til crawl og rygcrawl.

Frøer

Frøerne er for børn som er en videre udvikling af vores haletudsehold og er anbefalet af deres træner. Holdet er primært for børn i alderen 5-8 år, som har gået på Haletudserne, og har brug for mere vandtilvænning. Holdene er på et niveau som ligger højere end Haletudserne, og på holdet arbejdes der også hen imod at skabe tryghed og vandglæde med aktiviteter i svømmehallen. Vi starter uden bælte og vinger på Nørregård og med i Vestbadet. Al undervisning foregår derudover uden forældre i vandet.

Ved sæsonens afslutning skal svømmerne føle sig trygge ved at opholde sig i vandet, flyde i og bevæge sig i vandet og få hovedet under vand. Svømmerne skal ved egen hjælp kunne komme ned i vandet fra bassinkanten, og skal kunne bevæge sig i vandet på lavt vand uden redskaber. I undervisningen indgår introduktion til crawl og rygcrawl.

Søheste

Holdene er andet niveau i svømmeskolen, og er hold for børn i alderen 6-8 år, som enten har svømmet på Haletudser eller Frøer. Børnene skal på dette niveau forbedre deres fortrolighed med vandet gennem vandglæde og relevante svømmeøvelser og vandaktiviteter.

Ved sæsonens afslutning bestræber vi os på at svømmerne kan svømme 25 meter på både lavt og dybt vand uden redskaber eller kontakt med bassinets bund eller kant. Svømmerne vil lære at tage hovedet under vandoverfladen, og at glide efter afsæt fra kant og bund og svømme efterfølgende. Svømmerne vil kunne ændre position i vandet fra stående til liggende og omvendt ved hjælp af rotation. I undervisningen indgår øvelser til stilarterne crawl og rygcrawl, samt introduktion til butterfly.

Guldfisk

Holdene er tredje niveau i svømmeskolen, og er et hold for børn i alderen 6-10 år, som enten har svømmet på Søhestene, eller som mestre tilsvarende færdigheder. Svømmerne skal på dette niveau opnå nye færdigheder indenfor stilarterne og opnå færdigheder indenfor selvredning.

Ved sæsonens afslutning skal svømmerne kunne svømme flere gange frem og tilbage på både lavt og dybt vand med glid efter afsæt fra bassinvæggen. Svømmerne skal kunne svømme en længere distance (minimum 50m) på ryggen og maven med udånding under vandoverfladen. Svømmerne skal øve at dykke ned på ca. to meters dybde (eller tilsvarende længde) fra stående og liggende stilling i vandet, og springe i vandet fra bassinkant og skammel på dybt vand. I undervisningen indgår øvelser til butterfly og brystsvømning, og videreudvikling af de allerede indlærte stilarter crawl og rygcrawl.

Delfiner

Holdene er fjerde og sidste niveau i svømmeskolen, og er et hold for børn i alderen 7-12 år, som enten har svømmet på Guldfiskene, eller som mestrer tilsvarende færdigheder. Børnene skal på dette niveau opnå nye færdigheder indenfor stilarterne, således de kan opnå et højere svømmeteknisk niveau.

Ved sæsonens afslutning skal svømmerne kunne svømme minimum 300 m heraf minimum 100 m på ryggen. Svømmerne skal kunne dykke ned på ca. tre meters dybde (eller tilsvarende længde) og hente redskaber op fra bunden, og  vi arbejder hen i mod svømmerne skal kunne lave hovedspring fra mindst én meters højde.

I undervisningen indgår videreudvikling af de allerede indlærte stilarter.

Juniorhold

Juniorhold er for børn og unge i alderen 9-15 år, som enten har svømmet på delfinhold, eller som mestre tilsvarende færdigheder. Holdet er for svømmere som ikke har tid eller lyst til at svømme i klubbens konkurrenceafdeling.

Der undervises i alle fire stilarter med henblik på forbedring af det svømmetekniske niveau samt vedligeholdelse af formen. Herudover arbejdes der med bjærgning og livredning. Undervisningen suppleres med alternative vandaktiviteter som eksempelvis boldspil, undervandsaktiviteter, vandlege og spil.

Målet for holdet er svømmedelen af Dansk Svømmeunions Bassinprøve.

Familiehold

Familieholdene er hold for hele familien med mulighed for at lege og svømme sammen. Der er undervisning til børnene og mulighed for undervisning til voksne, dog kun opdelt i to grupper.

På holdene gøres børnene fortrolige med vandet i trygge rammer sammen med deres forældre. Børnene lærer vandet at kende gennem forskellige vandaktiviteter, med henblik på en senere egentlig svømmeundervisning. Da forældrene er med børnene i vandet, har begge parter som regel et stort udbytte heraf.

Motionshold

Motionsholdene er for alle, som ønsker at få lidt motion ved at svømme. Her kan du forbedre din svømning i alle svømmearter, man kan deltage i et fælles træningsprogram, eller du kan svømme som du selv vil.

Holdene henvender sig både til voksne nybegyndere og til de mere rutinerede motionssvømmere.

Kvinde hold

Vi tilbyder svømning for kvinder. Holdene er for kvinder i aldersgruppen fra 16 år og opefter.

 Onsdagsholdet er for unge min. 13 år og kvinder

Der vil være to kvindelige trænere på kanten til at lære dig at svømme, og deltagere på alle niveauer er velkommende.