Sponsorat

– profilér din virksomhed ved at støtte svømmeglæde og fællesskab på tværs af alder og kultur

Et sponsorat kan gøre en stor forskel i svømmernes hverdag. Ud over det ekstra bidrag til at gøre dagligdagen sjovere og sammenholdet bedre, viser det også de unge mennesker, at der er nogen, der tror på dem og gerne vil investere i dem!

Svømmeklubben VEST Brøndby er en stor idrætsklub med et samlet medlemstal på 850-1000 gennem de sidste mange år. Medlemmerne kommer primært fra Brøndby, Rødovre, Hvidovre, Valby og Glostrup.

Som sponsor for Svømmeklubben VEST Brøndby kan du profilere din virksomhed eller dine produkter på mange forskellige måder. Vi har opstillet forskellige muligheder herunder, men kontakt os på sponsor@vestbrondby.dk eller tlf. 3011 4034 (Lars), så vi sammen kan finde den løsning, der passer dig og din virksomhed bedst.

 

Læs mere om de enkelte sponsorater her.

 

Siden 1958 har Svømmeklubben VEST Brøndby haft som det vigtigst mål at skabe en klub, som danner rammen om et sportsligt fællesskab for alle på tværs af fysiske og kulturelle forskelle. Vores fornemste opgave som svømmeklub er at skabe glæde og fysisk udvikling hos børn, unge og voksne gennem svømningen.

Via vores egen glæde til svømmesporten gør vi vores bedste for at inspirere, støtte og udfordre svømmerne til at blive trygge i vandet, at røre sig gennem leg og senere at udforske deres potentiale som svømmere.

I vores konkurrenceafdeling har vi desuden en ambition om, at de dygtigste af vores svømmere vinder medaljer til de store danske mesterskaber, og at vores holdkapper ligeledes er med i toppen.

Læs mere om klubben her.

Hvis vi er så heldige at modtage et sponsorat fra jer, skal det bruges til at skabe glæde og sammenhold for svømmere i alle aldre både i træningen og ved sociale aktiviteter uden for træningen. Det kunne fx være ved at købe nyt træningsudstyr, som bidrag til træningslejre eller afholdelse af arrangementer, der skaber sammenhold for svømmerne på tværs af årgange.