Ernæringsforedrag for konkurrenceforældre

onsdag, 23. oktober klokken 18:30
23. oktober kl. 18:30 til 21:00
Glostrup Fritidscenter
Christiansvej 2, 2600 Glostrup, Danmark
Vis på kort

Kære forældre til børn på T123, V123, H1,2

I bestyrelserne for VEST, GSK har vi et stort ønske om at gøre jer forældre klogere på ernæring til jeres børn. Derfor vil vi gerne invitere jer til et foredrag med Autoriseret klinisk diætist Cert. coach &amp mentor Inger Bols.

Onsdag d. 23.10 kl. 18.30 til 21 i Fritidscenteret, Glostrup

Inger vil holde foredraget:

UDEN MAD OG DRIKKE, DUER HELTEN IKKE

Der findes rigtig mange meninger om, hvad der er bedst for atleter at spise. Meget af den viden, der florerer, er desværre mangelfuld eller direkte skadelig. Få styr på den grundlæggende viden om bl.a. kulhydrater, protein, væske, restitutionsmåltider, vitaminer og mineraler og ikke mindst indsigt i konsekvenserne af mangelfuld spisning (Relativ Energimangel i Sport REM-S) med et energisk og inspirerende foredrag af aut. klinisk diætist Inger Bols.

Inger arbejder ud fra evidensbaseret konsensus om sportsernæring via International Olympisk Komite og er desuden konsulent for Team Danmark samt i mange år også diætist på Den Kongelige Ballet. Privat er hun mor til tre elitesvømmere, så hun har i den grad hænderne nede i bolledejen og ved, hvad der fungerer i den travle hverdag.

Vi håber, at se rigtig mange af jer forældre til svømmere på T og V og H hold.

 

Tilmeld jer via eventen senest 10.10.2019

 

Venlig hilsen og vel mødt 

Bestyrelserne i VEST og GSK, VG17

Tilmeldingsfrist:

10. oktober 2019 kl. 23:59
Tilmeldingsfristen er overskredet